T-shirts med tryck – beställ lagom till sommaren!

Funderar er förening eller ert företag på att införskaffa nya, fräscha t-shirts med logo tryck inför sommaren? Bra idé!

Få plagg är så uppskattade som en snygg och skön t-shirt och den används flitigt under de varmare månaderna.

Se till att era medlemmar eller era anställda får t-skjortor i bra kvalité som de gillar att använda, då sprider de också ert varumärke under en lång tid!

Att välja rätt t-shirt för era mottagare behöver inte vara svårt, tänk er in i deras vardag och vilka aktiviteter de utför och välj ett plagg som passar till just det. Då kan det inte blir fel!

Vilka ska man handla sina t-shirts av då? Det finns en uppsjö av olika bolag som sysslar med t-shirts med tryck, men de vi upplever har funkat bäst för våra medlemmar är tsreklam.se

De har ett stort sortiment att välja på och många olika modeller och färger, så att ni kan hitta precis det ni söker!

Ni kan av dem också beställa prover att testa och även en storleksstege så att alla kan prova och få exakt den storlek de vill ha. En t-shirt med dålig fit är ingen höjdare!

I materialväg är det främst bomull och funktionsmaterial/polyester man har att välja på. Är ni ett sportigt gäng kan en funktions t-shirt vara att föredra då dessa är skönare att träna i.

Bomull funkar dock fint och är det material man oftast kör på om t-shirtarna ska användas utan aktiv fysisk aktivitet. Bomull är ett naturligt luftigt och skönt material som de flesta trivs i!

t-shirts med tryck